oh va ni är bra!

Hemma från en kväll på stan men dom bästa. Fick även med mig en mysig tröja hem som ni antagligen får se imorgon, troser och puder. Även att de inte gick som ja ville på träningen så vart kvällen bra ändå. Imorgon är det idrottsdag, förut var ja rätt bra på höjdhopp men nu, nu går de inte. Aja för väll vara glad för att det inte är någon skola. Puss

ida 29 september

jag 29 september


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Hej!, är nu hemma från en lång skoldag, till kvart i 4. Hade kemiprov och måste säga att de gick oväntat bra.
Nu har jag stoppat i mig lite i magen och lyssanr på skän musik sånt gillas. Sen blir det träning sen vidare till tjejkvällen på stan, lär bli en aning stressigt men det går nog. Har inte orkat lyssna på rihannas låt Only girl innan, men den är ju riktigt bra! Rihanna – Only Girl (In The World).

idag har jag gått runt i ett par pösiga jeans och en vanlig brun tröjja med smycken och min älskade halsduk!

if you cry, we can do it together

Hej!, nu har jag pluggat inför kemiprovet imorgon och kollat idol. Och nu ska jag fixa lite innan de är dags för sängen. Har även kikat på lite kläder från H&M som imorgon ska klickas hem. Men sovgott finisar.
föresten är det bara jag som tycker daniel är grymt snygg i idol eller? men inte bara de han sjunger sjukt bra också, puss

en bild på mig, tagen av ida förut


älskar dig vännen!




river en vacker dröm

Hej!, sitter här hemma hos mig med ida och chillar. Slutade vid 12 och då drog vi ner till karstorp och spelade lite fotboll, uttagning till någon skolgrej, men slipper skolan i en dag så varför inte?. Nu ska vi gå ut och ta lite kort sen ska ida hem vid 4 och jag ska åka till skokällarn med mamma och kolla skor. Höär får ni en outfit bild från idag.
Linne H&M, chinos VeroModa, bandeu bh BikBok

om du lämnar mig kommer jag älska dig

Den här kvällen har jag pluggat inför SO provet imorgon och ätit gott framför tv. Sånt gillar för mycket!
Vi tog oss en promenad och stannade till på coop och en Marabou Fusion kom med hem stor + på den som var sjukt god! Nu ska jag faktist ta och läsa igenom frågorna en gång till sen sängen, de behövs!


scones


mina scones som jag gjorde i eftermiddags.

resept 4 pers:

50 g smör
4 dl vetemjöl
0.5 dl havregryn
2.5 tsk bakpulver
0.5 tsk salt
2 dl mjölk
0.5 msk socker

Gör så här

1. Ställ fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör samman alla ingredienserna till en kladdig deg.

3. Klicka ut 8 stora högar på en smord plåt. Platta ut dem lite med mjölade händer.

4. Grädda i ugnen cirka 15 minuter.

5. Ta ut dom ur ugnen, sen klart!


hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

Så har har jag gått omkring i skolan idag, kom ett tag sen då vi slutade rätt sent. Kom hem och satte igång å bakade skones, mums vart riktigt sugen på de när jag såg det på en blogg. Idag ska jag plugga och ta det lungt kanske kör lite fys då jag har ont i benet. Ingen träning för mig alltså. Bild/er på sconsen kommer senare ikväll.
puss 

inläggen innan de här och de förra är gammla!

Fick två komentarer förut på dom gammla inläggen, min söta vänner elin & ida  har inte komit på att dom inläggen är gammla, vill inte ta bort dom för det är kul att kolla om 1 år vad jag gjorde då, så tänkte bara säga det att alla inlägg innan de här och de under är gammla så skit i dom, men tack för komentarerna ändå gullisar.
puss

Igång igen?

Hej allihopa! Nu är de så att ja har fått höra ibland av endel att jag borde börja blogga igen.
Har funderat på det och ja ska i allafall försöka en gång till. Inte för att jag har så mycket tid men den tiden jag har får duga. Jag har även bestämt att jag ska åka till målserum någon mer dag i veckan för tt ta hand om en aav dom jag älskar mest, jag blir bara ledsen av att se dig stå där och så ledsen ut. Hoppas att ni hittar tillbaka hit och fortsätter läsa!, kram!

RSS 2.0